SEMINAR REGIONAL – TULCEA

Este grozav sa fii calivitian si sa participi la evenimentele comunitatii tale. Iata, in data de 28.04.12,  la Tulcea,  am cunoscut oameni minunati, entuziasti.

D-na Marcela Simionov, nivel 18%, lider local, alaturi de inimoasa  Star Manager Eveline Gheorghiu, au fost gazde si organizatoare perfecte ale unui Seminar Regional memorabil. Cu mult farmec, au stiut sa ne prezinte o echipa bine pregatita, puternica, gata sa transmita mai departe oportunitatile firmei.

Cu un inalt profesionalism d-na SPM Ionela Badila ne-a prezentat cum putem motiva un membru nou sa se implice in partea de afacere. Apoi care este diferenta dintre un venit de la un loc de munca si un venit ce se poate obtine investind acelasi timp in afacerea proprie, CaliVita.

De la d-na E.M. Maria Simileanu  am invatat sa profitam de toate sursele de venit pe care ni le ofera afacerea pana la nivelul de 21%: oferte si cadouri, procentul din vanzari, procentul din rulaj, produsele elite, bonus de tripla linie, sistemul progresiv si bonusul din sponsorizarea cu pachete de inscriere.
Temele medicale au alternat printre cele de motivatie. D-na DGPM. Dr.Alexandrina GALICEANU ne-a dezvaluit miracolul care exista in fiecare din noi.     In fiecare celula din corpul nostru se desfasoara o munca intensa, bine ordonata pentru ca ea sa supravietuiasca, sa se regenereze iar noi, stapanii acestor “soldătei” sa fim sanatosi. Toate acestea le-am putut urmari intr-un scurt film documentar, insotit de explicatiile d-nei doctor.    In final am inteles de ce trebuie sa folosim suplimente, fiindca actioneaza ca niste super-alimente, care ajuta procesele celulare.

Si fiindca vine vara, am invatat de la d-na Rodica Simion 21%  cum sa facem schimbari in dieta si cum sa imbinam produsele de slabit.

Iata cum se desfasoara seminarele noastre, avem mereu cate ceva de invatat, ne perfectionam strategia proprie de abordare a clientilor si cea de consiliere, avand alaturi de noi echipa si folosind sistemul firmei, Share marketing.
Am petrecut o zi superba pe malul Dunarii, alaturi de conducerea de la Timisoara, alaturi de manageri de succes, de colegii de la Braila si de colegii de la Tulcea. Am schimbat impresii, am legat noi prietenii, ne-am impartasit cu multa pasiune si emotie planurile de viitor.                                                                                   A scris pt. dvs. PM Gutu Lorelei 

Cu ce ramanem dupa fiecare experienta din evenimentele acestea?

Cred ca este foarte important alaturi de cine traiesti evenimentele din cadrul firmei, caci de aici isi iau identitatea emotiile si cresc emotiile pozitive.
O experienta de intensitate majora am trait si eu sambata aceasta 28.04.12 cand impreuna cu linia mea sposoriala ascendenta am traversat Dunarea, de la Braila, cu bacul spre Tulcea.

Acolo am gasit o echipa de oameni deosebiti, primitori si cu un munte de emotii pe care le justificam cu totii, deoarece era prima intalnire regionala pe care doamnele Eveline Gheorghiu(SM) si Marcela Simionov(18%)  o organizau.  Emotiile care le incercau pe cele doua, cred ca le avem cu totii la orice inceput de drum.


Incurajarile si aplauzele pe care le-au primit de la cei prezenti in sala, au fost pentru gazdele noastre ca o baie de incredere in fortele proprii.  Am admirat  forta unei echipe tinere,  in formare, echipa  pe care o apreciez din tot sufletul, pentru sinceritatea pe care au transmis-o cu fiecare material prezentat.

Si ce daca ai emotii, si te mai incurci sau mai ”botezi” cate un invitat? Asa cum spunea si doamna dr. Galiceanu, cu aceleasi emotii au pornit  si domniile lor cu 15 ani in urma, la un alt inceput de drum, cei drept de mare success.


Pentru cei prezenti la Intalnirea Regionala de la Tulcea, cat si pentru mine, evenimentul a insemnat foarte mult, caci ne-a dat curajul si energia de a merge mai departe si de a antrena in ritmul acesta calivitian cat mai multi membri, din care, cu siguranta se vor cerne liderii de succes de maine!

Dorinta fiind deja exprimata, nu-mi ramane decat sa ies din zona de confort si sa trec la actiune!

In continuare va doresc tuturor CALISUCCES!

Pentru dvs. de la  Neli Dudulea 12%