O AFACERE BAZATA PE ENERGIE

Energia este forţa vitală a oricărei întreprinderi. Aceasta indică sentimentul general şi, în acelaşi timp, determină viteza de creştere a companiei. Dacă nivelul de energie scade, cifra de afaceri suferă consecinţele. Însă energia reală este creată doar de ţeluri pe termen lung şi de realizarea lor.

Piaţa este caracterizată de o înnoire continuă, în toate sensurile, aşa că trebuie să acumulăm energie ca să ne atingem scopurile şi să ne împlinim visurile, dar, în acelaşi timp, trebuie să ne amintim că succesul necesită şi timp şi energie.

În continuare vreau să vă spun câteva cuvinte despre cei mai importanţi factori care ajută la creşterea energiei:

Visuri Şi ţeluri

Dacă vrem să ne atingem scopurile, trebuie să învăţăm mai multe lucruri. Cunoaşterea de sine este esenţială. Pentru a obţine succesul, trebuie să ne cunoaştem cât mai bine pe noi înşine, trebuie să fim atenţi la nevoile celorlalţi, la cum reacţionează ei în situaţii neaşteptate sau neplăcute, deoarece astfel putem învăţa foarte multe şi putem folosi cele învăţate mai târziu. Cel mai important este să ai pe cineva care să te îndrume şi să te corecteze când înveţi. De asemenea, ca să ai un mod de gândire, vânzare, autocunoaştere şi învăţare cât mai bun, ai nevoie de cineva care să te sprijine şi să te conducă. Ai nevoie de cineva care să îţi pună în faţă o oglindă, în care să te priveşti, şi să te înveţe cum să fii eficient. Cel mai important scop al nostru sunt vânzările. Vânzările sunt un subiect separat, dar cu siguranţă că toţi oamenii de succes, la un moment dat, au învăţat să se vândă pe ei înşişi şi, prin urmare, produsul sau serviciul reprezentat de ei.

Programe adecvate
Pe drumul către succes, provocările sunt nenumărate, dar membrii şi managerii CaliVita au dovedit de multe ori că pot obţine rezultate excelente şi pot doborî vechile recorduri. Aceştia aplică corect filosofia conform căreia posibilităţile şi oportunităţile sunt nelimitate. De aceea îşi continuă afacerea de succes şi nu scapă şansa de a fi prezenţi la fiecare Tabără de Vară şi de a se bucura de întâlnirea cu ceilalţi membri ai reţelei globale, unde, bineînţeles, pe lângă seminarii, distracţia comună este principalul program.
CaliVita International, potrivit unei bune tradiţii, îşi recompensează cei mai valoroşi manageri în fiecare an. În 2008, Seminarul Succesului se va desfăşura la Las Vegas.

Noi produse

CaliVita, în efortul său de a concepe noi şi noi produse, se străduieşte să se întoarcă la natură. Iar acest lucru este foarte important, deoarece lupta pentru sănătate a devenit astăzi un adevărat război. Şi anul acesta am lansat produse noi pe piaţă, iar pe membri îi aşteaptă şi alte surprize.

Un sistem de bonificaţie favorabil Şi sigur
Sistemul de bonificaţie al CaliVita şi-a dovedit eficienţa de aproape douăzeci de ani. Plăţile ajung de fiecare dată conform planului şi sunt direct proporţionale cu eforturile depuse de membri. Şi, datorită cifrei de afaceri în continuă creştere, şi plăţile cresc. Iar aceasta nu le oferă membrilor doar speranţă şi sentimentul siguranţei, ci şi o serioasă motivaţie.

Recompense
Spre marea mea încântare, la sfârşitul anului 2006 am avut parte de un moment unic în istoria CaliVita: pe lângă Managerii cu Palmier de Aur deja existenţi, am urat bun venit la încă şase Manageri cu Palmier de Aur şi unuia cu Doi Palmieri de Aur, pe parcursul a doar două luni. Mai mult, în prima parte a acestui an am asistat la iniţierea unui alt Manager cu Palmier de Aur, în cadrul Taberei de Vară. Consider că aceasta este o realizare majoră şi le mulţumesc din inimă tuturor membrilor pentru munca depusă.

O bună comunicare 
Comunicarea este, în acelaşi timp, o artă şi o ştiinţă, fiind indispensabilă dacă dorim ca membrii să fie devotaţi organizaţiei noastre. Trebuie să tratăm fiecare persoană cu care ne întâlnim şi vorbim ca şi când ar fi cea mai importantă din univers.

Şi acum, după ce v-am împărtăşit aceste gânduri, trebuie să vă spun că energia nu înseamnă un comportament sălbatic, o goană nebună, ci se construieşte pe valori reale, de tipul celora de care ne bucurăm în cadrul CaliVita.
Această energie necesită multă experienţă, dar rezultatele sale ne încântă pe toţi, deoarece dezvăluie o adevărată artă.

Cele mai frumoase urări,

Gerry G.Hargitai

CaliNews Sept.-Oct.2007