SCAPA DE FRICA!

fricaFac parte dintre norocosii carora li „s-a deschis calea”, incat sa Invete mai multe despre sinele lor. Am adaugat la ce am invatat la Facultatea de Medicina, rand pe rand, homeopatia, fitoterapia, apiterapia, cristaloterapia, tehnica radianta, medicina ortomoleculara cu suplimente nutritionale de calitate, biorezonanta, tehnica eliberarii emotionale, ho’o’ponopono, thetahealing .

Si tu faci parte dintre cei care cauta si sunt deschisi la tot ce inseamna viata, energie, dezvoltare, evolutie, Univers, spirit? Daca da, iti recomand aici o tehnica despre care am auzit nu de foarte mult timp, de la cativa colegi, de la cursurile de dezvoltare personala pe care le-am urmat in ultimii ani.

Cei care mi-au recomandat aceasta tehnica, sunt foarte multumiti de rezultate.

E o tehnica ce te poate ajuta in COMUNICARE si te poate ajuta sa scapi de FRICA.

Comunica

[fbls]

De ce ne este dificil sa comunicam? Cu totii stim, comunicarea defectuoasa este baza problemelor noastre, atat personale, cat si profesionale.  Cred ca ar trebui sa privim ce importanta au Ranile Sufletesti in transmiterea si receptarea informatiei. Poti afla mai multe despre cele cinci rani, Respingerea, Abandonul, Umilirea, Tradarea si Nedreptatea, din carte cu acelasi titlu scrisa de Lise Bourbeau.

Ei bine, aceste rani, contin toate emotiile si credintele toxice care ne guverneaza viata. Acestea nu ne dau voie sa fim noi insine si sunt traite la grade diferite si cu persoane diferite. Un om care nu are frici si limite, poate usor sa fie el insusi si astfel, el poate comunica mult mai bine si usor. Poti sa gestionezi acum fricile din viata ta descarcand acum ghidul O Metoda simpla de a scapa de orice frica”. Descarca aici.

Iti doresc mult succes in ceea ce faci!

Te imbratisez cu drag,

Didi Galiceanu