4 PASI SIMPLI SI USOR DE FACUT DACA VREI SA REUSESTI

Inainte de a-ti atinge orice scop propus,  este nevoie sa incepi sa gandesti  „in termenii” succesului. Fie ca iti doresti mai multi prieteni, o relatie romantica, un nou job, un nou nivel de cariera sau o calatorie in jurul lumii, iata aici cativa pasi simpli, care sa te aduca intr-o stare mentala pozitiva.

 

1. Invata lucruri noi

Niciodata nu e prea tarziu sa inveti lucruri noi.

Ele iti pot mentine mintea ascutita, te fac sa actionezi pe mai departe si sa cauti in continuare, tot ce este  interesant, palpitant chiar. Largindu-ti orizontul si proband lucruri noi, vei intalni oameni noi, poate un partener de viata sau parteneri de afacere si vei avea sansa sa gasesti noi oportunitati, cum este de exemplu CaliVita.

2. Trateaza-te pe tine, la fel cum ii tratezi pe ceilalti

Oare si tu ai „defectul”  ca ii tratezi pe altii „regeste” in timp ce uiti de tine si iti ignori nevoile proprii? Sigur  ca e normal si grozav sa fii o persoana buna si sufletista!

Iti propun sa-ti  amintesti  cat mai des sa fii si cu tine asa!

Daca uiti de nevoile tale, te pierzi si chiar mai rau,  vei ajunge sa iti displaci si tie, iar ceilalti  vor face la fel.

Asa ca asigura-te ca faci ceva pentru tine in fiecare zi. Poate fi vorba de cateva minute de liniste, un ceai, o cafea sau o masa speciala, pe care le iei, cateva atentii pe care ti le cumperi, o sedinta de masaj, etc.

Tratandu-te pe tine bine, te vei simti bine si vei transmite o unda pozitiva catre ceilalti, influentand si atitudinea celorlalti fata de tine. [fbls]

3. Constientizeaza ce este cu adevarat important pentru tine

Zi de  zi, viata devine tot mai aglomerata. Ca sa eviti frustrarile, dezamagirile si epuizarea, intreaba-te ce este cu adevarat important pentru tine?

Ce merita sa faci pentru ca iti imbogateste viata si ti-o face mai buna si ce merita sa eviti, pentru ca te epuizeaza si te trage in jos?

Incearca sa elimini pe cat poti, activitatile ce te „storc” de energie incat sa poti sa petreci mai mult timp facand lucrurile care iti cresc energia si vibratiile si te fac sa te simti bine.

Fii mereu prezent si concentrat pe ceea ce este important in „adancul tau” , in asa fel incat sa fii inspirat in toate actiunile tale. (Simti un „nod” in stomac sau o senzatie de usurare si libertate, cand faci ceea ce faci?)

 

4. Fa lucruri care iti produc bucurie

Asigura-te ca iti faci timp pentru lucrurile ce iti place sa le faci.

In acest fel emiti energia, vibratia fericirii si ceilati vor fi atrasi de starea ta. Vei atrage mai usor  oportunitati, parteneri de afacere in echipa ta , partenerul (partenera) de viata etc.

„Salveaza-te” mai intai pe tine, daca vrei sa „salvezi” lumea!

Nu vei stii niciodata ce se poate manifesta ca rezultat al faptului ca traiesti viata pe care o iubesti!

Sa lucrezi la propria ta dezvoltare si crestere este lucrul cel mai plin de satisfactii pe care poti sa-l faci.

M-as bucura sa impartasesti ce ai de gand sa faci si cum vei folosi aceste sfaturi, ca sa-ti imbogatesti viata, asa ca te rog sa lasi un comentariu, mai jos.

Cu drag,

Didi Galiceanu