CEI DOI OXY CARE ITI POT CRESTE PERFORMANTA

In urma unei discutii despre calatorii initiatice in Tibet,  m-am hotarat sa scriu despre  doua produse, cel putin interesante si despre care destul de  putina lume stie.                               Imi doresc de mult sa particip la o calatorie in Tibet, iar colega de curs cu care discutam,  imi spunea ca este cam greu sa se mai organizeze astfel de excursii, atat din cauza tensiunilor politice din zona cat si din cauza drumului dificil, la mare altitudine si in conditii de aer rarefiat in oxigen. Ultima calatorie la care luase parte, a fost problematica din acest  ultim punct de vedere. Si atunci, normal  ca m-am gandit la cele doua produse pe care le cunosc  foarte bine.

Ce ar fi daca as impartasi cu tine, beneficiile lor?

Cel dintai este OxyMax, deja cu “state vechi” in firma, aproape ca si Noni,  are vreo 10 ani “vechime”.  Cel de-al doilea  este  OxyCristal, avand o formula imbunatatita  este un produs  mai nou.

Ambele Oxy, contin oxigen stabilizat, adica acea forma de oxigen, care nu genereaza radicali liberi (cum poate face  peroxidul de hidrogen, sau apa oxigenata de exemplu).

OxyMax  si  OxyCristal, sunt formule de oxigen stabilizat, care pot sa fie administrate diluate in apa, sub forma de picaturi, inghitite si in acest  fel, la nivelul mucosei (peretele) intestinului subtire, oxigenul sa treaca in spatiul extracelular , iar de aici sa ajunga la fiecare celula in parte.

Prin urmare, in acest caz, oxigenul necesar si fara de care celulele nu pot functiona si trai, ajunge la ele nu pe cale respiratorie, ci pe cale digestiva.  Interesant, nu?  Ca o curiozitate, suprafata vilozitatilor intestinale (acele pliuri sub forma de degetele si foarte numeroase, ale peretelui intestinal) este chiar mai mare decat suprafata alveolelor pulmonare!

Un astfel de produs, a fost initial gandit pentru cosmonauti. De ce crezi? Pentru ca se stia ca in cosmos, nu mai exista atmosfera, deci nici oxigen. Si ce se mai stia in schimb, era ca in absenta oxigenului, se pot dezvolta microorganisme asa zis anaerobe,  foarte periculoase.

Solutia a fost inventarea acestui produs, care sa asigure oxigenul necesar si care sa fie usor de transportat (in flacoane mici) si nu in buteliile cunoscute de oxigen.

La ce poate folosi oxigenul stabilzat?

Bineinteles ca la oxigenare.

De  ce am avea nevoie de oxigen din “afara”, suplimentar?

Pentru ca sunt situatii in care oxigenarea “clasica”, respiratorie, este compromisa de afectiuni cardio-respiratorii de exemplu (nu intru in amanunte). Sau in situatii in care oxigenul exterior este putin, asa cum ti-am spus mai sus, in cazul ascensiunilor la mare inaltime (Tibet). Iti dai seama cum ar fi sa scapi de acele senzatii total neplacute din asa zisul rau de inaltime?!!

La ce mai este bun oxigenul stabilizat?

Pai in prezenta oxigenului, nu se dezvolta bacterii periculoase, asa zise anaerobe (care se “simt bine “ in absenta oxigenului).  Prin urmare, o oxigenare buna, poate sa insemne si o imunitate foarte buna.

Apoi, in prezenta oxigenului, nu se dezvolta celulele canceroase. Grozav sa stii asta, nu? Produsele pe baza de oxigen stabilizat pot fi o sansa in plus pentru cei dragi tie.

Sa-ti spun cateva din experientele personale cu OxyMax.

Prima data i-am vazut efectul, ajutand o colega de birou (pe vremea cand mai eram angajata), sa scape de o durere serioasa de masea, pe care o avea de vreo 2 zile.  Folosind cateva picaturi de OxyMax in apa, de cateva ori, a si uitat de durere.

Apoi, la cateva examene pe care le-am avut , am folosit apa cu OxyMax si am avut rezultate foarte bune (m-am concentrat mai bine, am luat nota mare). Normal, pentru ca mi se oxigenase mai bine si creierul!  [fbls]

Apoi in cazul unor mici arsuri pe piele, am constatat , pe “pielea mea”, vindecarea mai rapida si disparitia durerii.

Cristi, baiatul nostru cel mic, pe la 4 ani, a avut o indigestie (enteroviroza), si doar cu Noni si OxyMax in apa si-a revenit in 2 zile, fara antibiotice. Oricum nu putea sa manance nimic. In acest timp, Spitalul judetean era plin de copii internati pentru enteroviroza.

De la testele de biorezonanata, pe care le faceam in urma cu mai multi ani si unde este o rubrica ce iti arata nivelul de oxigenare al organismului, am costatat ca acesta este redus la functionarii (de la banci de ex.) care lucreaza multe ore in spatii inchise si unde functioneaza aparate de aer conditionat. Oxigenarea este scazuta  si la cei care iau medicamente puternice (de ex. interferon), la cei care au pozitii vicioase la birou, la persoanele diagnosticate cu cancer, la cei supraponderali, etc.

Un lucru interesant de retinut, este ca la inceputul  secolului trecut, pe la 1900, nivelul de oxigen in atmosfera, era de 32%, prin anii ’80, cand studiam medicina, am invatat ca este 21%, iar in ultimii ani, am aflat ca in apropierea zonelor intens industrializate, poate ajunge la 15%!

Sub concentratia de 7%, viata este pusa in pericol! Cunoscand astea, oare merita sa te protejezi si tu cu un OXY?

 Despre produsul OxyCristal, in plus, pot sa-ti spun ca are si calitati “magnetice” , continand  apa structurata magnetic  cu efect suplimentar de energizare  si de asemenea,  apa saracita in deuteriu. Aceasta din urma seamana  cu cea provenita in urma topirii ghetarilor, avand capacitatea de a incetini  diviziunile  celulelor  anormale si imbatranirea.

Apa structurata magnetic, are densitatea mai mare,  imbunatatind functiile celulare. Asigura fluidizarea sangelui si o curgere laminara, mai  buna si usoara.

Pe langa rolul sau de oxigenare si  pe cel din trusa de urgenta , pentru dureri, arsuri si alte leziuni, oxigenul stabilizat are rol si de stimulare a metabolismului si de buna absorbtie a vitaminelor, mineralelor si altor nutrienti  sau substante  naturale  cu efect  terapeutic.

Te las pe tine sa judeci daca, dupa cele ce ai citit, un astfel de produs merita sau nu,  sa-l ai in vedere ca sa te ajute.  Mai ales ca in orice circumstanta, te poate ajuta sa-ti cresti performanta fizica, sau intelectuala!

Si te mai las sa urmaresti si filmuletul de mai jos, in care Cristi, la piscina, innoata aproape de 2 ori mai mult pe sub apa, dupa ce a folosit OxyMax.(Filmuletul este facut in 2009.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kPz5aBynT8s[/youtube]

Iata o metoda sanatoasa si sigura, de a imbunatati performantele  sportive, de ex.

[fbls]

Multa sanatate si  o oxigenare buna , iti doresc!

P.S. In America, la Las Vegas am avut ocazia sa vad baruri de oxigen, unde stateai exact ca la bar, insa cu tuburi in nas, ca la spital! (Intre noi fie spus, mie mi s-a parut caraghios).  Puteai sa “degusti “ oxigen cu diverse arome: banana, portocale, mere, etc.  Interesant, nu?  Nu stiu cat de eficiente erau dozele, insa costau, 10-15$ o sedinta!