MESAJ PENTRU SAPTAMANA A DOUASPREZECEA

 Daca faci Calivita doar de dragul  banilor pe care poti sa-i castigi din aceasta activitate, te vei lipsi de multe bucurii si satisfactii! Chiar daca banii sunt foarte importanti, vei avea o viata mult mai fericita, daca vei privi aceasta activitate, ca pe o cale eficienta, prin care poti sa contribui la bunastarea celorlati.

 

Poate ca daca vei castiga suficienti bani din aceasta activitate, 10% din ceea ce castigi, vei dona unei organizatii caritabile, bisericii sau direct celor nevoiasi, etc. Sau poate ii vei ajuta cu produsele Calivita, pe cei dragi, pentru care iti faci griji…

Credem totusi ca cea mai mare satisfactie pe care o poti avea facand activitatea Calivita, este sa asisti la dezvoltarea personala si evolutia pozitiva, a membrilor echipei tale.

Incet  si sigur, oamenii din echipa ta, isi imbunatatesc nivelul de sanatate si energie prin consumul produselor Calivita, iar prin aplicarea invatamintelor din carti, CD-uri, filme motivationale, prin participarea activa la evenimentele firmei si prin organizarea propriilor evenimente de echipa, se vor dezvolta personal.

Credem ca cea mai mare satisfactie in aceasta activitate, ramane contributia pe care o avem la cresterea bunastarii celorlati, pe toate planurile, nu doar pe cel al sanatatii sau financiar.

Avand in minte aceste ganduri atunci cand prezinti unei persoane noi, oportunitatea Calivita si crezi cu adevarat ca ceea ce ii prezinti, ii poate fi de mare ajutor, acest lucru se va „simti” in atitudinea ta.

In felul acesta actiunile tale zilnice in Calivita, vor avea mai multe sorti de izbanda!

Mult succes!

Marius si Alexandrina Galiceanu