MESAJ PENTRU SAPTAMANA A TREISPREZECEA

Evita pe cat posibil, sa folosesti termeni prea stiintifici (medicali sau tehnici), cu persoanele noi pe care le aduci in aceasta activitate, atunci cand vorbesti despre produsele firmei Calivita.

Pastreaza un limbaj simplu si concis. „Trancaneala”  tehnica,  poate intimida o persoana noua care nu va putea sa se imagineze pe sine facand ceea ce tu spui sau faci. In felul acesta procesul de multiplicare (duplicare) caracteristic activitatii de Sharemarketing Calivita, va fi foarte dificil! Atat timp cat cealalta persoana nu se poate imagina si vedea in locul tau, ea va respinge oportunitatea de activitate pe care tu i-o oferi! Pentru ca o persoana noua sa accepte acest gen de activitate, este necesar, ca sa se vada pe sine facand lucrurile pe care le aude si le vede. Ca medic, pot sa-ti spun cu siguranta, ca printre cele peste 100 de produse Calivita, poti gasi pentru inceput, cel putin 10 produse, care sa poata fi recomandate de oricine, pentru efectul lor energizant, regenerator, de crestere a capacitatiilor fizice si psihice sau pentru efectul lor de infrumusetare si intinerire si care pot fi recomandate de oricine, pentru ca sunt naturale si nu au nici un fel de reactii adverse. In felul acesta, vei gasi de la inceput, mai multe persoane care sa aiba incredere sa inceapa aceasta activitate.

Pe parcurs, daca se ivesc si situatii mai complicate, cei noi, se poti folosi de experienta specialistlor in domeniu, pot folosi consultanta medicala gratuita care se ofera in cadrul activitatii Calivita, marturiile deja existente s.a.m.d.

Cu cat mai usor persoanele noi se vor vedea pe sine, capabile de a face activitatea Calivita, cu atat mai usor si repede, vor duplica ceea ce tu faci.

In felul acesta, tu ca si sponsor, vei atinge mai rapid sucesul si iti vei realiza visele. Si la randul lor, cei din reteaua ta vor avea si ei succes.

Aminteste-ti ca in activitatea Calivita, succesul este conditionat de cât de multi oameni ajuti sa aiba la randul lor succes.

Spor la treaba si in saptamana care vine!

Dr. Galiceanu Alexandrina