MESAJ PENTRU SAPTAMANA A UNSPREZECEA

Fii gata sa primesti ceea ce Universul iti poate darui!   Daca pe parcursul intregii tale vieti ai crezut ca este mai bine sa dai decat sa primesti (si aici ma refer nu doar la bani ci si la timpul tau, atentia si grija ta etc.), ai creat un blocaj important propriei tale bunastari…

 

In felul acesta, ai devenit victima credintei tale limitative. Nu există mai bine sa dai decat sa primesti, mai bine sa nu ai decat sa ai! Pentru orice persoana care daruieste, trebuie sa existe cineva care sa primeasca. Proportia este de 50 la 50. Iar daca tu nu esti deschis sa primesti, se va gasi altcineva care sa faca acest lucru!

Incearca sa ceri foarte clar de la Univers, ceea ce vrei.

Foloseste vizualizarea creativa si „Caietul de lucru pentru atingerea telului”, pe care l-ai primit la Seminarul Liderilor Calivita, de sambata 10 martie.

Daca ceea ce iti doresti este in concordanta cu Legile Universale si cu Binele tau Superior si daca esti gata sa primesti, vei descoperi ca reusita este garantata!

Aminteste-ti inca odata, ca activitatea Calivita, este un mijloc eficient prin care legal, moral si etic iti poti atinge cele mai indraznete teluri, pentru că la randul tau, ajuti cât mai multi oameni sa isi atinga si ei telurile! Fa acest lucru cat mai simplu , sincer, fara sa-ti faci griji  si fara sa-i judeci pe ceilalti!

Cere, vizualizeaza-te ca si cand dorinta ti-ar fi fost implinita, fii pregatit sa primesti si…ACTIONEAZA!

Fii sigur ca ce e al tau e pus deoparte!

Crede-ne pe cuvânt, MERITĂ!

Mult succes si in saptamana care incepe!

Marius si Alexandrina Galiceanu